- de offisielle blålysarrangementene i Oslo siden 1993

BLÅLYSTREFF i 2020

Alle datoer etter er med forbehold om endringer.
Blir det endringer på oppsatt plan, så vil dette annonseres her på nettsiden, i BLÅLYS APP,  på facebook. og på twitter. Så FØLG OSS!
NB! ALLE BLÅLYS ARRANGEMENTER ER AVLYST!
Pga at Covid-19a situasjonen i Norge og at Norske myndigheter har besluttet at alle arrangementer over 500 personer er forbudt frem til 1 September 2020, så er alle blålys arrangementer frem til da avlyst.  Vi beklager dette og ser frem til nye blålys arrangementer når forholdene tillater dette.

Følg oss på APP eller facebook så vil vi holde dere oppdatert på når vi er tilbake igjen!

Følg myndighetenes oppfordring - så vi kommer raskt tilbake til hverdagen igjen. STAY SAFE!

mvh
Blålys Oslo, 15/3-2020


OPPDATERING 10 August 2020:
Etter en ny vurdering vedr blålys arrangementer og Covid-19a situasjonen ble det på fredag besluttet at det IKKE blir noen blålys fadderuke i år.

Det er fremdeles noe usikkert når blålys arrangementene kan starte opp igjen, men vi krysser fingrene for at det kan gjennomføres i 2020.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å ta smittevern hensyn. Vask hender, bruke antibac og hold avstand.
Ta vare på hverandre og vi ses senere i trygge rammer

Sommerhilsen fra Blålys Oslo

Forhåndskjøp billetter på VIPPS:

Før hvert blålys arrangement så legges det ut ett begrenset antall billetter for forhåndssalg. Hold kamera på din mobiltelefon mot QR bildet og VIPPS åpner seg. Bestill deretter ønsket antall billetter. Du kan også benytte VIPPS direkte, trykk Kjøp, tast 548156 og du er i vår VIPPS butikk.

Eller last ned vår BLÅLYS app i Appstore og Google Play.
Alle datoer er med forbehold om endringer.
Blir det endringer på oppsatt plan, så vil dette annonseres her på nettsiden, på facebook. og på twitter. Så vårt råd er: FØLG OSS!