Blålys sesongåpning 2012/2013

Tirsdag 14 August 2012 kl 2100 - 0200

BLÅLYS OSLO inviterer til sesongåpning av blålystreff for ansatte i Brann, Ambulanse og Politiet. Studenter tilhørende disse etater er også invitert, sammen med leger, sykepleiere og sykepleierstudenter/​medisinstudenter. Er du kollega fra utenfor Oslo så er du selvsagt velkommen til oss.

Denne gangen har vi både JOHNS BAR OG LAWO OSLO for oss selv.
Begge ligger i samme bygning i Universitetsgata 26, Oslo. Det vil si at vi har plass til ca 1000 kolleger. Vi anbefaler alle å komme tidlig for å sikre seg plass og for å slippe å stå i kø.

- Flere barer i lokalene.
- DJ i nattklubben på Lawo.
- Partymusikk i barene på Johns.

HUSK: ID kort fra arbeidssted som bevis på at du jobber i en av blålysetatene;
BRANN, AMBULANSE, SYKEPLEIER ELLER POLITIET.
Event. studentbevis som viser at du studerer for å begynne i en av etatene.
Uten ID kommer du IKKE inn!

Er det forhold som gjør at du ennå ikke har fått ID kort, så send oss en mail i innboksen så vi sammen kan se på løsning. Minner om at mailer sendt etter kl 1800 arrangementsdagen ikke blir besvart.

Ennå ikke fått studentbevis? Da må du ha med noe som viser at du har begynt på studiene. Fadderstyrene kan gjøre spesielle avtaler med oss. Sjekk om ditt fadderstyre har avtale. Hvis ikke kan de kontakte oss på mail.

CC 50,-
Aldersgrensen er 20 år pga alle rettigher på alkoholsalget!

Mer om Blålys Oslo kan du lese her: www.blaalys.no
Velkommen til Blålystreff ;o)

mvh
Blålys Oslo, Johns Bar & Lawo Oslo

------

Blålys Oslo arrangerer blålyskveldene i samarbeid med UF-Oslo.
www.uf-oslo.com


NB:
DET BLIR BLÅLYS FØLGENDE DATO:
21/8, 4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11 og 11/12.
For oppdateringer, LIK siden til Blålys Oslo:
http://www.facebook.com/pages/Bl%C3%A5lystreff-Oslo/16395164350#!/pages/Bl%C3%A5lystreff-Oslo/16395164350

Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell