BLÅLYS - Sesongåpning 20/8-13

Tirsdag 20. AUGUST 2013 kl. 21.00 - 02.00

SESONGÅPNING BLÅLYS OSLO 
Vi inviterer til blålystreff for ansatte i blålysetatene.


HVEM ER BLÅLYS FOR:
Brann, Ambulanse, Tollvesenet og Politiet, samt studenter tilhørende ovennevnte yrker. Leger og sykepleiere på sykehus/legevakt, samt studenter fra sykepleierlinja og medisinstudiet. Er du kollega som jobber utenfor Oslo så er du selvsagt velkommen.


- HVOR ER BLÅLYS:
Utestedet Lawo Oslo ligger i Universitetsgata 26, Oslo
(Gamle Onkel Donald sine lokaler, og etasjen over Johns bar). Denne gangen har vi hele LAWO OSLO for oss selv. Det vil si at vi har plass til ca 800 kolleger. Vi anbefaler alle å komme tidlig for å sikre seg plass og for å slippe å stå i kø.


- HVA KAN VI TILBY:
Ett sted hvor kolleger på tvers av etatene kan møtes.
Hyggelige kolleger og fremtidige kolleger - sosialt samvær.
Bar med blålys priser.
DJ som spiller variert hitliste musikk.


- TA MED ID KORT FRA JOBBEN:
ID kort fra arbeidssted som bevis på at du jobber i en av blålysetatene, Brann, Ambulanse, Tollvesenet, Sykepleier, Lege eller Politiet. Event. studentbevis som viser at du studerer for å begynne i en av etatene. Uten ID kommer du IKKE inn!

Ennå ikke fått studentbevis eller ID kort? Da må du ha med noe som viser at du har begynt på studiene eller jobben.


- HVA KOSTER DET OG HVA ER ALDERSGRENSEN:
CC kr 50,- Vi tar kun kontant i døra, altså ikke kort.
Du kan betale drikke i baren med kort.
Aldersgrensen er 20 år pga alle rettigheter på alkoholsalget!
(Johns Bar har egen 18 års avdeling - åpent for alle)


- KAN JEG TA MED VENN:
Hvis du er fast ansatt så kan du ta med venn.
Er du student så kan du dessverre ikke det.
Husk at dette er en blålys kveld for å treffe kolleger på tvers av etatene og for å bli bedre kjent. Husk at dette er ett fri område for blålys personell og vi ønsker bla ikke journalister inn på blålys. Er du i tvil om din venn kan delta? Send oss epost: [email protected].


- MERE INFO FINNER DU HER:
Her er vår hjemmeside: www.blaalys.no
For oppdatert info om når det er blålys så anbefaler vi at du LIKER siden vår. Da får du info rett i newsfeeden din: http://www.facebook.com/BlaalysOslo


- NÅR ER NESTE BLÅLYS:
Det blir Tirsdag 27. August, alle datoer finner du på nettsiden vår:
www.blaalys.no


- SPØRSMÅL:
Send oss gjerne en mail ([email protected]) hvis du ikke finner den info du leter etter.


Vi ses på blålys - velkommen til sosialt samvær.


mvh
Blålys Oslo
- de offisielle blålysarrangementene i Oslo siden 1993.

Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell