Faulty Towers er tilbake

Faulty Towers er tilbake på Lawo. Gikk du glipp av dette showet i mai, så får du en ny mulighet nå. Gå ikke glipp av dette showet, det gir deg garantert en latter som varer leeeenge!

FAULTY TOWERS
Faulty Towers er sannsynligvis den mest populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.   Faulty Towers The Dining Experience har vært et kjempehit over hele verden, og kommer nå tilbake til oss på LaWo.

OM SHOWET
Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i Faulty Towers The Dining Experience - som er et unikt og interaktivt 2 timers show fullstappet med latter og humoren vi husker fra serien.

Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språkforvirrede og klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk Fawlty måte.

Profesjonelle skuespillere spiller rollene i dette interaktive dinner-showet. 

Dette dinner-showet inkluderer en treretters middag og vinpakke.
Pris kr 995,-

HAR DU BLÅLYS MEDLEMSKORT FÅR DU 30% RABATT PÅ DENNE PRISEN! 
Har du ikke blålys medlemskort, så kan du bestille her.

SHOW datoer:
Lørdag 2/11 kl. 19.00
Tirsdag 5/11 kl.19.00
Tirsdag 12/11 kl.19.00 (Blålys etter showet)
Onsdag 13/11 kl.19.00
Det er viktig å være der kl. 19.00, da det er showstart da. Showet avsluttes ca kl. 22.00.

FOR BESTILLING:
Telefon:23356310
E-post: [email protected]

Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell