Blålys 20 Års Jubileum

BLÅLYS ER I ÅR 20 ÅR!

Dette skal selvfølgelig feires på en skikkelig måte.

DU ER DERFOR INVITERT TIL Å FEIRE BLÅLYS - ONSDAG 8. MAI 2013 kl. 21.00 - 02.00
(dette er natt til Kristi Himmelfartsdag - fri torsdag)

Vi skrur tiden tilbake til 90-tallet og har invitert med oss NRK's super veteran og tidligere programleder for VG LISTA TOPP 20 -  
Vegard Thomas Olsen alias SHORT CUT

Dette showet kan du ikke gå glipp av.
Dørene åpner kl. 21.00.
CC: 100,- (husk kontanter til døra)
Aldersgrense: 20 År - ID plikt
Antrekk: Absolute 90's hvis du har (ikke krav) 
HUSK: ID kort eller bevis på at du tilhører utrykningsetatene.
             Les mer på www.blaalys.no for hvem som har adgang til arrangementet.


Meld din ankomst til dette arrangementet på facebook her.

Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell