Blålys September/Oktober 2012

BLÅLYS OSLO inviterer til blålystreff for ansatte i Brann, Ambulanse, Tollvesenet og Politiet.
Studenter tilhørende disse etater er også invitert, sammen med leger, sykepleiere og sykepleierstudenter/​medisinstudenter.

Er du kollega fra utenfor Oslo så er du selvsagt velkommen til oss.

Blålys er i lokalene til LAWO OSLO, vi har innerste delen (nattklubben) for oss selv.
Lawo Oslo ligger i Universitetsgata 26, Oslo.

Det er plass til ca 300 kolleger.
Vi anbefaler alle å komme tidlig for å sikre seg plass og for å slippe å stå i kø.- Bar med billig drikke.
- DJ som spiller party/hitliste musikk.

Blålys Oslo arrangerer blålyskveldene i samarbeid med UF-Oslo.
Les mere om UF på: www.uf-oslo.com

Når er det blålys?
4/9, 18/9, 2/10, 16/10, 30/10, 13/11, 27/11 og 11/12.
For oppdateringer om når det er blålys. Klikk LIKER på siden til Blålys Oslo: http://www.facebook.com/BlaalysOslo

HUSK:
ID kort fra arbeidssted som bevis på at du jobber i en av blålysetatene;
BRANN, AMBULANSE, TOLLVESENET, SYKEPLEIER ELLER POLITIET.
Event. studentbevis som viser at du studerer for å begynne i en av etatene.

Uten ID kommer du IKKE inn!

CC 50,-
Aldersgrensen er 20 år pga alle rettigher på alkoholsalget!

Mer om Blålys Oslo kan du lese her: www.blaalys.no
Velkommen til Blålystreff ;o)

mvh
Blålys Oslo, UF Oslo, Johns Bar & Lawo Oslo

Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell