Godt Nytt År

GODT NYTT ÅR til dere alle.

I år er det 20 år siden vi arrangerte første blålys i Oslo. 
Det blir høytidelig feiring av dette og vi skal komme nærmere tilbake til datoen for dette.

Alle datoer når det er blålys finner du her. Vi opprettholder vår  faste natt til 1. Mai feiring, som i år er på en vanlig blålys tirsdag.
I tillegg har vi bestilt Lawo til blålystreff Onsdag 8. Mai, som er dagen før Kr.Himmelfartsdag. Altså nok en dag hvor det blir fri dagen etter blålys :-)

Inviter med deg de kolleger du ønsker å snakke med, eventuelt avtal med gamle/nye kolleger om å treffes på blålys. 

Blålys er til for at vi skal samle gode kolleger og møtes på tvers av etatene. Det er her man kan knytte kontakter på tvers av etatene i sosialt lag. Bestill gjerne bord på forhånd og spis en bedre middag eller få noe godt drikke i glassene. Lokalene er egnet for samtaler og har egen avdeling med nattklubb og DJ. Alle fra blålys får 20% rabatt på maten på Lawo.

Vi ønsker også å fortelle at vi i 2013 lanserer ett eget medlemskort som gjør det lettere å legitimere seg for å komme inn på blålys. Dette kortet kan også de som har sluttet i etaten eller har permisjon søke om å få. Medlemskortet kan også brukes til å oppnå rabatter på bestemte butikker, nettbutikker, utesteder osv. De vi har inngått avtale med allerede kan du se her. Har du forslag til butikker/steder som du kunne tenkt deg å handle hos, så ta kontakt så skal vi forsøke fremforhandle en rabatt avtale for blålys medlemmene.

I bånn her ser dere plakaten som ble laget for den første blålystreffet i Oslo 16. Februar 1993. Vi gleder oss til å feire 20 års jubileum - sammen med deg!

Vi ses på blålys, nok en gang Godt Nytt År og lykke til med arbeid, karriere og studier i 2013.

Her ser dere plakaten fra 16 februar 1993:

Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell