20 års jubileum for blålys - 8. Mai

VORSPIEL PÅ LAWO TERRASSE fra kl 16.00

Lawo Terrasse inviterer alle blålys ansatte til vorspiel før blålys festen 8.mai. 

Lawo Terrasse tilbyr 30% rabatt på maten som ett åpningstilbud til alle blålys ansatte (vis blålys ID).  

Vi har SOL og VARME i og rundt alle bord ute - Bestill gjerne bord på forhånd.
Tlf: 23 35 63 10 eller [email protected] - Vi er åpent hele dagen - kom når du vil!

Lawo Terrasse ligger ved Nationaltheateret i Karl Johansgate 26
(Krysset Karl Johansgate / Roald Amundsensgate).

VI FEIRER AT BLÅLYS ER 20 ÅR I ÅR!

Jobber du i en blålys etat så er du herved
INVITERT TIL Å FEIRE BLÅLYS 20 ÅRS JUBILEUM
ONSDAG 8. MAI 2013 kl. 21.00 - 03.00
(dette er natt til Kristi Himmelfartsdag - fri torsdag)

Vi skrur tiden tilbake til 90-tallet og har invitert med oss
NRK's super veteran og tidligere programleder for VG LISTA TOPP 20   
Vegard Thomas Olsen alias SHORT CUT.
Trenger vi si mere.... dette blir morro!

Dørene åpner kl. 21.00.
Sted: Lawo Oslo, Universitetsgata 26.
CC: 100,- (husk kontanter til døra)
Aldersgrense: 20 År - ID plikt
Antrekk: Absolute 90's hvis du har (men ikke noe krav) 


HUSK:
ID kort eller bevis på at du tilhører utrykningsetatene
(Uten ID kommer du ikke inn). 
             Les mer på 
www.blaalys.no for hvem som har adgang til arrangementet.

Meld din ankomst til dette arrangementet på facebook 
her.PSSSST.....

Vi anbefaler alle å komme tidligst mulig denne kvelden.
       Natt til 1. mai stengte vi døra kl. 23.30 fordi det var fullt.
Det var dermed mange som ikke kom inn på blålys festen.
       Så skal du på Jubileumsfesten 8. mai - kom når det åpner kl 21.00!
VELKOMMEN TIL 20 ÅRS JUBILEUM

Recent

Archive

Categories

Tags

Blålys 2019 Blålys nachspiel Blålys natt til kristi himmelfartsdag Blålys natt til Blålys sesongåpning Blålys studentfest Blålys2019 Blålysfadderuka Blålysfadderuke Blålysfestoslo Blålysioslo Blålysstudentfest Johns Bar Short cut på blålys Sommerfest T.G.I. Fridays Oslo blaalys app blaalysapp blaalys blålys 2014 blålys 2015 blålys 2018 blålys 8 mai 2013 blålys afterwork blålys ansatte oslo blålys appstore blålys app blålys arrangement blålys cruise 23 mars 2014 blålys cruise blålys fadderuke blålys fantasy blålys fest blålys fredag blålys fridays blålys googleplay blålys gratis tapas blålys i oslo blålys julebord blålys julefest blålys lawo blålys med color line blålys middag blålys natt til 1 mai blålys oslo cruise blålys oslo blålys party blålys på lawo blålys quiz blålys show blålys sommerfest blålys tapaskveld blålys tapas blålys treffkvelder blålys2018 blålysafterwork blålysansatte blålysapp blålyscruise blålysdings blålysfest med short cut blålysfest oslo blålysfest blålysjul blålyskveld blålysoslo blålysparty blålysquiz blålysshow blålyssommerfest blålystapas blålystreff i oslo blålystreff oslo blålystreffkveld blålystreff blålys color line fantasy blålys dinenrshow blålys dinnershow blålys dinnershow oslo dinnershowet dinnershow dj eich dj og saxofon dj oslo dj fadderuka 2019 fadderuka blålys fadderuka politiskolen fadderuka politi fadderuka sykepleierstudent fadderuka sykepleier faulty towers lawo faulty towers oslo faulty towers fawlty towers fridays karl johansgate julebord blålys oslo julebord blålys julebord med blålys kolleger julebord med blålys julebordshow blålys july sax lawo oslo lawooslo lawo middag på blålys natt til 1 mai blålys oslo dj partydjs.no partydjsno partydjs partysetmning quiz saxofon og dj saxohouse short cut show på blålys sommerfest blålys uf-oslo sommerfest uf-oslo utrykningsetatene i oslo utrykningspersonell blålys utrykningspersonellets fellesutvalg oslo utrykningspersonell